Programma

Bier und Wein am Rhein Festival ’22

Zaterdag

 

13:00 ♦ Jazzy Rose & The Sunshines

13:45 ♦ DJ Zigla

14:00 – 18:00 ♦ SchminkSterren

16:00 ♦ Myrthe et un Optimiste

17:00 ♦ Zadeno Trio

19:00 ♦ Storm

20:15 ♦ The Mocks

21:00 ♦ S’Bastian

22:00 ♦ Disko Disko Soundsystem

Zondag

Hoofdpodium

12:00 ♦ Maxima’s Heldenrit

12:00 ♦ DJ Zigla

14:00 – 18:00 ♦ SchminkSterren

15:30 ♦ Lorijn

16:15 ♦ Sven Ross

16:45 ♦ Aike

17:30 ♦ Melonhead Acoustic

19:15 ♦ Five Dollar Shake

20:00 ♦ DJ ROS

Jeu de boules podium

12:00 ♦ Barry Hofstede

16:00 ♦ Van Tastik

The Mocks

Three mods from The Netherlands bringing you 60s beat-influenced music.

Meer info

Maxima's Heldenrit

Een grote groep motorrijders, verkleed in heldencostuums, rijdt langs om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderonclologie. Jij wilt toch ook op de foto met Spiderman of Koekiemonster?

Meer info

SchminkSterren

Mijn naam is Leonie en ik kom komend weekend schminken bij Buiten bij de Sluis. Schminken heb ik in 2008 van mijn vader geleerd en door veel te doen, te kijken en workshops te volgen kunnen we nu vrijwel alles maken. Een eng monster, sierlijke unicorn, een grappige giraffe, bedenk het en wij maken het!
Vind je het lastig om iets te kiezen, dan heb ik alleen een kleurkeuze nodig en dan maak ik iets wat helemaal bij jou past, voor jong en oud.
Tot snel!

Meer info

STORM

Wij zijn een ervaren, speelse, muzikale en toegankelijke coverband. STORM staat garant voor feest, door onze verrassende en gevarieerde medleys krijgen we iedereen in beweging. Er komt van alles langs op een avond: dance classics, 90’s, top 40, rock en alles wat daar tussen zit. Tijdens onze optredens spelen we in op het publiek en de geest van de avond, waardoor iedereen een topavond heeft.

Meer info

Disko Disko Soundsystem

Bringing you the finest global disco, house and more ??

Meer info

Five Dollar Shake

De Utrechtse band Five Dollar Shake mixt een stevige basis van energieke bluesrock met een flinke scheut soul. Het resultaat blaast je van je barkruk zo de dansvloer op.

In de gitaarriffs van Anne Kruiter en extravagante toetsensolo’s van Bas van der Starre voel je de liefde voor vintage sounds. Jelmer de Haas (drums) en Marja Silvertant (bas) zorgen met hun laidback grooves voor orde in alle consternatie.

Het viertal begeleidt de cherry on top: vocalist Lucinda Legaspi. Met teksten zo goed als haar stem laat Legaspi je binnen en voel je wat hedendaagse blues kan zijn. Rauw, eerlijk en swingend in je smoel.

Meer info

Melonhead

Siep van Rijswijk / Boris Manintveld / Michiel Kemper / Rob Kooymans / Theun Nijholt

Meer info

Zadeno Trio

Italiaanse Jazz

Meer info

Pierre et les Optimistes

Pierre et les Optimistes play sweet songs, swinging tunes, sunshine vibes and summer grooves! Their personal vision of global music is inspired by Classic Jazz and Jazz Manouche, French chansons, Flamenco and Caribbean Music – as well as anything else that might catch their ear. Wether with original songs or all-time classics they aspire to share joy with the world. Based in Utrecht, the Netherlands, they have developed an international following throughout the last years.

Pierre Laernoes – guitar & vocals
Myrthe van de Weetering – violin & vocals & double bass
Vincent Arp – double bass & tres

Meer info

Verbeter je culinaire skills tijdens BUWAR!

Tussen de swingende live optredens en de culinaire hapjes en drankjes van onze lokale deelnemers worden interessante en vooral gezellige workshops gegeven.