Programma

Bier und Wein am Rhein Festival ’24

VANAF

14:00 ♦ Roos Jazz Trio

14:00 ♦ DJ Barry

14:00 ♦ Vintage market

15:00 ♦ Baker Songs

16:00 ♦ Dear Mister Mudd

18:00 ♦ Boogie band

18:00 ♦ Crawfish boil

19:00 ♦ Funk This

20:00 ♦ Ate von Hes

Roos Jazz Trio

Rozemarijn is een oud medewerkster van De Sluis, een lieverd en een dame met een heerlijke stem! Ze heeft al meerdere keren opgetreden in de Sluis en wat vinden wij het leuk dat ze weer terug is en de middag aftrapt. Samen met Boris en Alex. Dat wordt genieten van Ella, Nina, Norah en Sarah. 

FunkThis

FunkThis is een 6-koppige band bestaande uit 4 ervaren muzikanten en 2 vrouwelijke zangeressen die graag het publiek willen vermaken met dansbare covers met een Funky bite.

GoodGanga Vintage Markt

GoodGanga Vintage Markt is een gezellige markt, met een divers palet aan mooie items en creatievelingen. Het doel is om funky creaties, schatten en bijzondere vondsten uit Utrecht en omstreken aan te bieden.

De GoodGanga Vintage markt is een reflectie passie voor vintage fashion en design. Een viering van vervlogen tijden, mooie mensen en objecten. Een gelegenheid voor het samenzijn met familie en vrienden waarbij gemeenschapszin, milieu, recycle èn upcycle een grote rol spelen. Leuk als je langskomt ????

Crawfish Boil Tasting

In sommige delen van deze wereld weten ze hoe ze om moeten gaan met hetgeen er in overvloed te vinden is. DE RIVIERKREEFT wel te verstaan.

Al bijna 10 jaar organiseert wijkrestaurant Venster de Louisiana Crawfish Boils.
Soms wekelijks, soms maandelijks en soms een paar maanden niet.

Bestel hier je ticket voor deze tasting.

DJ Barry

Huisartiest bij de Sluis, staat bekend om zijn fantastische platencollectie. Voetjes van de vloer!

Baker Songs

De muziek van de Utrechtse band, Bakersongs, wordt gekenmerkt door slimme, creatieve benaderingen en uitstekend, ambachtelijk muzikantschap. Qua invloeden kun je denken aan Amerikaanse
Folk- en Americana artiesten als The Band, James Taylor en The Milk Carton Kids, maar de invloeden van The Beatles, singer/songwriters als Damien Rice zijn ook voelbaar. Dat wordt heerlijk genieten dus!

Dear Mister Mudd

Stel je een middag voor vol muzikale verrassingen. Dat is precies wat je krijgt wanneer je de uitgesproken coverband Dear Mister Mudd op het podium hebt staan! Dear Mister Mudd is een mengeling van energie, talent en charisma op het podium. Met een solide bezetting van 7 ervaren muzikanten, inclusief een opzwepende blazerssectie, brengen ze een onvergetelijke mix van funk, soul, pop en jazz. Wat Dear Mister Mudd onderscheidt van de rest, is hun keuze voor eigenzinnige nummers die een onweerstaanbare “groove” hebben. Vergeet de standaard covers – met Dear Mister Mudd krijg je een dynamische setlist vol met hits van Jamiroquai, Gare du Nord, Stevie Wonder en Amy Winehouse, die moeiteloos tussen ontspannende groovy vibes en opzwepende funky ritmes beweegt.

De Bazuin Boogie Band

Een jonge groep muzikanten die disco hits combineert met groovy percussie. Met hun aanstekelijke energie en dynamische choreografie verzorgen ze spetterende optredens waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer komen! Are you ready to boogie with them?!

Ate von Hes

We kennen Ate natuurlijk als all-round kunstenaar. Hij maakt werken van veelal gebruikt materiaal en het resultaat is vaak om van te glim- of schaterlachen. Op BUWAR komt Ate vooral om vinyl te draaien!