Over

Bier und Wein am Rhein Festival ’24

Lekker eten, drinken, muziek en vintage markt

Op 30 juni vindt de 3e editie van het foodfestival ‘Bier Und Wein Am Rhein’ (BUWAR) plaats in het park bij foodbar “Buiten Bij De Sluis” aan het Amsterdam Rijnkanaal in Leidsche Rijn. Bezoekers kunnen vanaf 14.00 uur genieten van een warme sfeer met veel live muziek van Utrechtse bandjes en dj’s, een keur aan culinaire lekkernijen, eigen gebrouwen bieren, een uitgebreid assortiment aan wijnen en een gezellige vintage markt. Het festival is gratis toegankelijk. Wel betaal je 3 euro voor je festivalglas bij binnenkomst.

Organisatie

Het BUWAR festival wordt georganiseerd door een club enthousiaste lokale ondernemers waarbij iedere ondernemer zijn/haar kwaliteiten laat zien. Het doel is een jaarlijkse traditie neer te zetten om de aantrekkelijkheid en gezelligheid van Leidsche Rijn te promoten en een binding te maken tussen de nieuwe en oude stad. Het eerste BUWAR in 2021 was ondanks corona een groot succes met bijna 1000 bezoekers.

Deelnemende ondernemers:

Buiten bij de Sluis, broodbrood, Wijkrestaurant Venster, Maximus Brouwerij, Terwijde Bierclub, Roemer Wijnbar, Leidsche Rijn Wijn, Driessen en Hanos.

Het BUWAR festival is mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Leidsche Rijn.

Meer informatie:

Willem van Weert (Buiten bij de Sluis)
buwar@buitenbijdesluis.nl

030-3036467

Foodfestival
in Leidsche Rijn

 

Check het programma

en reserveer je BBQ of Crawfish boil!