DIT WAS

Bier und Wein am Rhein festival ’22

BUWAR feest mee met

Line-up

ZATERDAG

♦ DJ Zigla ♦ Jazzy Rose & The Sunshines ♦ SchminkSterren ♦ DJ S’Bastian ♦ Zadena Trio ♦ Myrthe et un Optimiste ♦ Storm ♦ The Mocks ♦ Disko Disko Soundsystem

Line-up

ZONDAG

Maxima’s Heldenrit ♦ DJ Zigla ♦ Lorijn ♦ SchminkSterren ♦ Sven Ross ♦ Aike ♦ Melonhead Acoustic ♦ Five Dollar Shake ♦ DJ ROS ♦ Barry Hofstede ♦ Van Tastik

Deelnemers BUWAR 2022

Roemer

Restaurant Roemer heeft een restaurant én een wijnbar. Ook met een goed glas wijn is het mogelijk om bites aan de wijnbar te bestellen. Met de kennis van sommelier Wim & chef Glenn heb je altijd een goede wijn-spijs combi!
Bij Roemer brengen we de ervaringen van een wijnbar en fine dining samen in een unieke gastvrije en toegankelijke omgeving.

Leidsche Rijn Wijn

Leidscherijnwijn.nl is gestart als webwinkel maar sinds oktober 2017 ook met een fysieke wijnwinkel aan de zandweg in De Meern. Wij verkopen meer dan 400 verschillende soorten wijn, van goede huiswijn tot zeer exclusieve wijnen.Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor relatie-geschenken, wijnabonnementen en voor thema wijnproeverijen!

Maximus

Brouwerij Maximus
is een gepassioneerde en onafhankelijke brouwerij met een proeflokaal in Utrecht, waar doordrinkbare bieren van hoge kwaliteit en met een eigen identiteit worden gebrouwen. Maximus brouwt ambachtelijke bieren met een moderne twist, zoals de bekroonde Pandora Blond, Brutus Amber, highhops IPA en elke seizoen een seizoensbier. Sinds 2020 heeft Maximus hier haar excentrieke Circus Maximus blikkenreeks aan toegevoegd.

Terwijde Bierclub

Terwijde Bierclub is een van de hobbybrouwers in Leidsche Rijn Terwijde die goede mensen willen ontmoeten en hun liefde voor het brouwen wil verspreiden.

broodbrood.nl

Ieder weekend ’s ochtends vroeg, lekker vers handgemaakt ‘pain artisanal’ stijl zuurdesembrood.
GRATIS thuisbezorgd in Utrecht Leidsche Rijn, Oog in Al, Vleuten en De Meern, broodbrood.nl. We bakken iedere week in totaal inmiddels +100 ambachtelijke desembroden. Zuurdesembroden op bestelling, dus minimale verspilling/’waste’ van grondstoffen.

Venster

Bij Venster houden we van goed drinken en lekker eten.
Continu gaan wij op zoek naar de perfecte combinaties, proberen we elke dag naar de kaart te kijken en deze weer aan te passen, zodat niet alleen jullie, onze eters, er gelukkig van worden… maar ook wijzelf in de keuken en in de bediening.
Verwacht geen poespas, maar herkenbare gerechten waarbij we wanneer er interesse is, precies uitleggen van welke boer of leverancier welk ingrediënt komt.

Most

Bij Wijn- en eetbar Most Wijn- en eetbar Most ben je gewend tot laat te borrelen en te genieten van meer dan 100 wijnen per glas. Onze ruime borrelkaart zorgt ervoor dat je lang kan blijven zitten!

Buiten bij de Sluis

Leidsche Rijn heeft een unieke buitenplaats erbij gekregen. Buiten bij de Sluis. In het groen, aan het Amsterdam-Rijnkanaal ligt een wit sluiswachtershuis uit de jaren 30. Wij hebben hard gewerkt om deze historische plek om te toveren tot een foodbar waar jij lekker kunt relaxen.

Sponsoren, bedankt!

Wil je als bedrijf ook in deze eregallerij staan, omdat je dit mooie festival in Leidsche Rijn een warm hart toedraagt? Vertel ons wat je kunt bijdragen en mail naar info@bierundweinamrhein.nl